Last news in Fakti

23 Ноември, 2017 15:58 1 994 1

Мъри Стоилов: Къде са ми бонусите?

  • стоилов-
  • астана-
  • бонуси-
  • шефове-
  • играчи-
  • лига европа

Българският треньор скочи на собствениците на Астана

Треньорът на Астана - Станимир Стоилов, поиска обяснение от ръководството относно неплатените бонуси на отбора за успехите, които постигна в шампионата и евротурнирите.

"Ситуацията не се е променила, бонусите не са платени, а никой от спонсорите не е обявил каква е причината. Затова не мога да кажа каква е мотивацията на момчетата преди началото на мача с Виляреал. Само се надявам играчите ми да покажат характер, но въпреки това спонсорите трябва да дойдат и да обяснят какво става. Ние сме единствените в Казахстан, които са изиграли цяла година без нито един бонус", заяви Мъри.

"За да съм честен, не ми харесва тази ситуация, никой не би искал да е на моята позиция. Трябва постоянно да мотивирам играчите. Трябва да ги гледам в очите и да им казвам, че всичко е наред. Никой лидер не иска това. Ситуацията е много сложна, целият ни успех може да бъде затрит за един ден".

Мачът с Виляреал е днес от 18:00 часа българско време, а преди него "жълтата подводница" е лидер в Група "А" с 8 точки, Астана има 7, Славия (Прага) е с 5, а Макаби (Тел Авив) има само 1.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    12 0 Отговор
    Прав е! Ако са договорени такива, а явно са, то не бих искал да съм на неговото място. Играл съм го и е адски неприятна ситуация!