Last news in Fakti

28 Ноември, 2017 15:59 967 0

Арсенал се отказа да продава Йозил и Санчес

  • арсенал-
  • йозил-
  • санчес-
  • трансфер-
  • венгер

"Разбира се, че очаквам да останат и след януари и съм сигурен в това", заяви Арсен Венгер

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер очаква звездите на тима Алексис Санчес и Месут Йозил да останат в отбора и след края на януарския трансферен прозорец. Двамата са с изтичащи договори в края на сезона, като до момента не са се съгласили да ги продадат. Ако Арсенал реши да не ги продава през януари, двамата могат да си тръгнат като свободни агенти още на 1 юли следващата година, като така "артилеристите" ще пропуснат да влеят свежи средства в хазната си.

"Разбира се, че очаквам да останат и след януари и съм сигурен в това. Докато те са тук, ще дават най-доброто от себе си за клуба. Трябва да се случи нещо невероятно, за да се разделим с тях през януари", заяви Венгер.

"Мисля, че Джак Уилшър също ще остане, защото това е в негов интерес. Ще се боря това да се случи, защото той е играч от най-висока класа", каза още Венгер, който може да загуби и 25-годишния английски национал заради липсата на игрови минути.

В сряда Арсенал приема новака Хъдърсфийлд в двубой от 14-ия кръг на Висшата лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА