29 Ноември, 2017 15:05 1 116 0

Божидар Митрев: В Левски винаги е трудно

  • митрев-
  • левски-
  • напрежение-
  • очаквания-
  • дунав

"Самочувствието пред гола ни липсва за момента", заяви вратарят

Стражът на Левски Божидар Митрев призна, че на "Герена" винаги има напрежение. Днес "сините" гостуват на Дунав Русе в мач от 18-ия кръг на Първа лига.

"В Левски винаги се играе трудно. Който си мисли, че е лесно да заповяда. Но не е така, винаги има напрежение. Трябва да можеш да носиш на това нещо", призна Митрев пред Диема Спорт.

"Габриел Обертан и Жорди Гомес са страхотни футболисти. Наистина е удоволствие да играеш с футболисти от тяхната класа и да тренираш с тях, защото за мен те са професионалисти. Мисля, че им трябва още малко време да усетят обстановката в Левски и смятам, че сами ще побеждават другите отбори."

"Всичко, което иска треньорът Делио Роси от нас, се стремим да го изпълняваме. Създаваме и положения. Просто самочувствието пред гола ни липсва за момента с оглед на последните ни мачове. Вярвам, че ако започнем да вкарваме повече от тук нататък, ще се върне увереността ни."

"В Левски винаги организацията е била на много високо ниво. Сега организацията е много сериозна и в тренировъчния процес, и в игровия. Всичко ще се случи с времето. Просто трябва търпение и ние да сме по-уверени, и да изпълняваме всичко, което искат от нас. Спокоен съм, защото получих шанс да играя. Това е едно уважение, за което съм благодарен. Доста от нещата, за които съм мечтал са ми се сбъднали, така че съм щастлив."

"Според мен мачът с Дунав ще бъде тежък. Именно защото Дунав няма добри резултати и ще е крайно мотивиран срещу отбор като Левски. Ще дадат всичко от себе си, за да прекъснат тази негативна серия. Всичко зависи от нас в този мач. По-класният отбор сме. Трябва да си решим мача по-рано и да си тръгнем с победата от там", завърши Митрев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА