Last news in Fakti

4 Декември, 2017 14:36 1 446 0

Бекъм: Фърги е много точен - разцепи ми веждата

  • бекъм-
  • фъргюсън-
  • ритник-
  • бутонка-
  • вежда-
  • контузия-
  • манчестър юнайтед

Бившият ас на Юнайтед още не може да забрави прецизното изпълнение на сър Алекс

Легендарната случка от зимата на 2003 година все още се носи от уста на уста от феновете на Манчестър Юнайтед. Мениджърът сър Алекс Фъргюсън е бесен на звездата Дейвид Бекъм и дава воля на емоциите си.

Шотландецът рита бутонка и успява да уцели крилото малко над лявото око. Отношенията им се вледеняват и в края на сезона Бекъм поема към Реал Мадрид, макар да е подписал договор за три сезона с "червените дяволи" месеци по-рано.

"Имали сме спречквания през годините. Преди мачовете в Европа той влизаше на терена и изпълняваше дузпи и преки свободни удари. Обясняваше ни колко е велик е бил като играч и подобни неща", сподели Бекъм в Лондон.

"Но моментът, в който разбрах колко е велик той беше след мач срещу Арсенал за ФА Къп, когато смятам, че допуснах доста грешки. Босът влезе в съблекалнята и разменихме няколко думи. Той се втурна към мен и изрита купчина дрехи на земята. Сред тях имаше и бутонка, която ме удари в лицето. Точно тогава разбрах всъщност колко е точен", добави Бекъм с усмивка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА