25 Декември, 2017 15:56 1 450 2

Свиня прати треньора на Валенсия в болница

  • марселино гарсия торал-
  • болница-
  • катастрофа-
  • инцидент-
  • дива свиня

Марселино Гарсия Торал е извадил късмет след пътен инцидент с животното

Треньор на Валенсия Марселино Гарсия Торал е постъпил в болница в навечерието на Коледа, след като е катастрофирал с автомобил на испанска магистрала. Причина за инцидента е дива свиня, която е излязла от близка гора, преодоляла е загражденията на магистралата и се е озовала на пътя на 52-годишния шофьор. Марселино е постъпил в болница за преглед и само няколко часа по-късно е бил изписан.

"Марселино Гарсия Торал е претърпял пътнотранспортно произшествие днес, докато е пътувал към дома си в Астуриас, за да прекара празниците със своето семейство. Инцидентът се е получил на участъка от магистралата между Логроно и Билбао, след като дива свиня е пресякла пътя и се е ударила с автомобила. Марселино постъпи в болница, но вече беше изписан", гласи официалното съобщение от клуба.

В крайна сметка стана ясно, че Марселино се е разминал с тежки травми и ще се прибере при своето семейство преди Коледа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Deborg

    6 0 Отговор
    ...."разминал се с тежки травми"....?
    Добре,че не се е разминал "само" с фатален край...:))
  • 2 Свиня

    1 0 Отговор
    Грух!