1 Януари, 2018 14:02 2 141 1

Обявиха Топ 100 на най-добрите играчи за 2017-та (ВИДЕО)

  • топ 100-
  • футболисти-
  • меси-
  • роналдо-
  • неймар-
  • класация

Лео Меси изпревари Кристиано Роналдо в класацията на FourFourTwo

Авторитетното издание FourFourTwo обяви 100-те най-добри футболисти за изминалата календарна година. Класацията се изготвя въз основна на безпристрастна статистика, мнения на специалисти от изданието, бивши играчи и журналисти.

№1 за изминалите 12 месеца е петкратният носител на Златната топка Лео Меси. "Преди сезона всички говориха, че Барселона е в криза заради продажбата на Неймар. Лео обаче отвърна с много голове и асистенции, а каталунците са уверено напред в класирането. Меси прати и Аржентина на Световното с хеттрик в решителния мач срещу Еквадор, като няма съмнение, че след лятото той е най-добрият играч на планетата. Отново", се пише в очерка за него.

Зад Меси, е настоящият носител на Златната топка Кристиано Роналдо, челната тройка се допълва от най-скъпия футболист на планетата Неймар (ПСЖ и Бразилия). След тях се нареждат Роберт Левандовски (Байерн и Полша), Кевин де Бройне (Манчестър Сити и Белгия), Лука Модрич (Реал и Хърватия), Н`Голо Канте (Челси и Франция), Пиер-Емерик Обамеянг (Борусия Дортмунд и Габон), Серхио Агуеро (Манчестър Сити и Аржентина) и Единсон Кавани (ПСЖ и Уругвай).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПИЧ

    3 0 Отговор
    Роналдо е №1 а Меси е гений ! А Роналдо + Меси < от Кройф !