Last news in Fakti

12 Януари, 2018 16:01 2 356 4

Осъдиха Дионтей Уайлдър заради марихуана

  • уайлдър-
  • мариахуана-
  • съд-
  • общественополезен труд

Шампионът ще трябва да изтърпи 60 часа общественополезен труд

Световният шампион по бокс за професионалисти във версия Световен боксов съвет (WBC) Дионтей Уайлдър е осъден на 60 часа общественополезен труд заради притежание на марихуана, съобщава порталът Boxing Scene.

През юни миналата година в родния му град Тъскалуса (щата Алабама) полицията е спряла автомобила на Уайлдър заради нарушение на правилата, в частта затъмняване на стъклата повече от допустимото. По надлежния ред полицаите са обискирали автомобила и намерили марихуана. Уайлдър е бил задължан за денонощие, а след това е пуснат под гаранция от 10 000 долара.

В четвъртък съдът призна боксьора за виновен по обвинение в притежание на наркотични вещества. Освен на общественополезен труд, спортистът е осъден на 30 дни затвор условно с изпитателен срок от две години.

Дионтей Уайлдър е олимпийски шампион по бокс от Игрите през 2008-а година в Пекин, а на професионалния ринг не знае поражение в 38 мача (37 с нокаут).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боримир

    7 15 Отговор
    Тоя наркоман и пулев ше го бие.

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Гост

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Боримир":

    Пулев най-много да му бие. .......
  • 3 Vasik Atanasova

    2 1 Отговор
    АМИ НАЛИ Е РАЗРЕШЕНА МАРИХУАНАТА ТАМ
    МАЙК ТАЙСЪН СИ ОТВОРИ ПЛАНТАЦИЯ ЗА ОТГЛЕЖДАНЕ НА МАРИХУАНА С ЛЕЧЕБНИ ЦЕЛИ
  • 4 Vasik Atanasova

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Боримир":

    МНОГО ИСКАМ ДА ВИДЯ КАК ЩЕ СТАНЕ ТОВА
    ХАХАХАХА