22 Януари, 2018 11:55 1 195 0

Федерер продължава по план в Австралия

  • australian open-
  • федерер-
  • фусович-
  • тенис

Швейцарецът отстрани Мартон Фусович

Роджър Федерер записа 11-а поредна победа в Мелбърн и се класира за четвъртфиналите на Australian Open. 36-годишният швейцарец спечели с 6:4, 7:6(3), 6:2 срещу една от изненадите на турнира - унгареца Мартон Фусович.

Шампионът от миналата година неочаквано бе затруднен, но причината бе в това, че Фусович се държеше равностойно в определени периоди и показа много добър тенис. Въпреки това изглеждаше, че не е нужно Роджър да се напряга прекалено много.

Федерер, който няма загубен сет от началото на турнира ще играе на четвъртфиналите в Мелбърн за 14-и път. Той не е достигал до тази фаза всеки само веднъж от 2004 г. насам. Той сложи край на отличното представяне на Фусович в дебюта му на Откритото първенство на Австралия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА