27 Януари, 2018 13:27 1 342 1

Мапуку пред фенове на Левски: Клубът иска да ме продаде (СНИМКА)

  • мапуку-
  • левски-
  • футболен клуб-
  • продажба-
  • трансфер

Солидна оферта от Китай разделя Черната сила и "сините"

Мапуку пред фенове на Левски: Клубът иска да ме продаде (СНИМКА) - 1

Нападателят на Левски Жуниор Мапуку този път май ще си тръгне от клуба. Снощи фенове на "сините" са разговаряли чрез социалните мрежи с Черната сила, а той е обявил, че си тръгва. Причината била, че Левски иска да го продаде, пише Блиц Спорт.

Според информациите в клуба е пристигнала оферта за близо милион евро за Мапуку от Китай, която не е за изпускане. Освен това Левски привлече бразилското дясно крило Паулиньо, а именно като крило Делио Роси използва и Мапуку. Очаква се скоро да пристигнат нови играчи в офанзива при "сините", което означава, че за френския нападател ще бъде много трудно да се наложи сред титулярите.

Положителното развитие в селекцията и добрата оферта от Китай са накарали шефовете на Левски да одобрят преминаване на Мапуку в Китай.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дионтей

    0 1 Отговор
    Черната сила лесно му намериха пазар, ама с румънската супер звезда Биш с 1 гол до сега какво ще правят?! Най-резултатният футболист щом продават значи са отписали титли и купи за тази година.