Last news in Fakti

30 Януари, 2018 09:58 1 177 0

Тайгър Уудс се завърна в световния голф

  • уудс-
  • голф-
  • завръщане-
  • скандали-
  • форма

Легендата не бе особено постоянен в ударите си

Дългоочакваното завръщане на 14-кратния шампион в “мейджър” турнирите по голф Тайгър Уудс се осъществи на Farmers Insurance Open в Сан Диего. Тигъра завърши участието си с 3 под пара, защото не бе особено постоянен в последния кръг и записа 72 с изравнен пар.

По-силни за него бяха изявите в петък и събота, където бе съответно 1 под пара (71) и 2 под пара (70), а в последния кръг, който започна от 10-а дупка, направи три бърдита и четири богита. Медиите в САЩ отчитат, че позитивен признак за състоянието на Уудс са били откриващите му удари - 358 ярда на първа дупка и 352 на втора. Според статистиката на ESPN пък Уудс е направил само 17 феъруея в Сан Диего, което означава, че има какво да се желае от този му аспект на играта.

Следващият турнир в програмата на Тигъра е в Лос Анджелис през февруари, а той изрази и намеренията си да участва в “Мастърс” през април, който е първият “мейджър” за 2018 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА