30 Януари, 2018 13:57 1 313 1

Корейската сензация Чун отказа турнира в София

  • чун-
  • участие-
  • контузия-
  • турнир-
  • тенис-
  • australian open

"Очаквах с голямо нетърпение да играя пред невероятната българска публика", каза Хьон Чун

Полуфиналистът от тазгодишното издание на Australian Open Хьон Чун няма да играе на започващия на 4 февруари турнир Sofia Open. Кореецът обяви това в специално обръщение към българските фенове. Причина за отказа му е контузията, която получи на полуфинала срещу Роджър Федерер в Мелбърн.

„Много съжалявам да обявя, че се налага да се оттегля от турнира в София. Очаквах с голямо нетърпение да се завърна отново в България и да играя пред невероятната българска публика. Кракът продължава да ме боли много, ще отнеме повече време да се възстановя“, заяви Хьон Чун.

„Съжаляваме, че Хьон Чун не може да бъде тук, но напълно разбираме, че ще възстановяването му ще отнеме време. Желаем му успех след фантастичните няколко месеца“, заяви турнирният директор на DIEMA XTRA Sofia Open Пол Макнами.

Припомняме, че участието на Григор Димитров в надпреварата също е под въпрос. Най-добрият ни тенисист е с травма в рамото и все още не е ясно дали ще се възстанови до началото на турнира.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.