8 Февруари, 2018 01:00 1 545 1

Куртоа: Сърцето ми е в Мадрид

  • куртоа-
  • реал мадрид-
  • мадрид-
  • челси-
  • семейство

Стражът на Челси засили спекулациите, които го пращат в Реал Мадрид

Стражът на Челси Тибо Куртоа направи много любопитно изказване, в което даде да се разбере, че при първа възможност би се завърнал в Мадрид, тъй като семейството му живее в испанската столица, а и той обича града, в който прекара три години като играч на Атлетико. Белгиецът подчерта, че преговаря за нов договор с лондончани, но в прав текст заяви, че ако Реал отправи оферта за него, ситуацията в личния му живот би улеснила евентуалния му трансфер на "Сантиаго Бернабеу", пише "Sportal".

"Личният ми живот е свързан с Мадрид. Двете ми деца живеят там заедно с майка им. Всеки ден говоря с дъщеря си тя често ми казва, че й липсвам. Синът ми е още твърде малък, за да можем да комуникираме по този начин. Всеки път, когато имам възможност, се опитвам да се върна в Испания. Това невинаги е лесно. Да, сърцето ми е в Мадрид. Това е логично и разбираемо. Ако ме искат, трябва да се свържат с Челси. Ще видим. Досега не са направили това. Сигурно е, че един ден ще се завърна в Мадрид. Обичам Испания, обичам и града. Прекарах три страхотни години в Атлетико. Там станах възрастен. Плаках, когато напуснах. Сега обаче се чувствам добре тук.

Разбирам, че слуховете ще се подновят, но аз не обръщам внимание на това. Оставам фокусиран върху работата си в Челси. Ако Реал наистина има интерес, ситуацията в личния ми живот може да окаже влияние. Семейният аспект е безценен. Но повтарям, че е момента преговарям усилено с Челси за удължаването на договора ми. Ще разговаряме отново през този месец. Няма защо да бързаме, тъй като имам договор до 2019-а. По принцип няма проблем да преподпиша. Щастлив съм тук и виждам, че клубът все още има амбицията да печели много трофеи. Знаците са положителни. Желанието на клуба да преподпише и с Еден Азар ме успокоява.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вълчо

    0 0 Отговор
    На мен пък сърцето ми е локомотив