Last news in Fakti

20 Януари, 2012 11:16 1 156 1

Пепе официално се извини на Меси

  • пепе-
  • реал мадрид-
  • меси-
  • барселона-
  • купата на краля-
  • испания
Пепе официално се извини на Меси - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Защитникът на Реал Мадрид Пепе се извини официално на Лео Меси за епизода по време на дербито с Барселона, когато настъпи аржентинеца по ръката, предаде БГНЕС.

Бранителят на "белия балет" е категоричен, че не е направил това преднамерено, но ако Меси се чувства обиден, то Пепе му поднася извиненията си, съобщава официалният сайт на Реал. Португалският защитник добавя, че никога ни би му дошло в главата да нарани някой свой колега. В сряда вечерта Реал и Барса се срещнаха в първи 1/4-финален мач от турнира за Купата на Испания и каталунците победиха с 2:1. Ответният мач ще се проведе на 25 януари в Барселона.

Пепе настъпи Меси по ръката в 69-ата минута при резултат 1:1. Аржентинецът тогава беше на земята след нарушение срещу него на Хосе Калехон, за което последният получи жълт картон. Барса реши да не подава жалба срещу постъпката на Пепе. В каталунския клуб смятат, че решение за евентуална санкция на португалеца трябва да вземе Дисциплинарната комисия на Футболната федерация на Испания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 georgi

    0 0 Отговор
    Този Пепе е уникално тъп!