Last news in Fakti

24 Януари, 2012 13:00 921 0

Oфициално простиха на Пепе настъпването срещу Меси

  • пепе-
  • меси-
  • реал мадрид-
  • барселона-
  • испания
Oфициално простиха на Пепе настъпването срещу Меси - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Испанската футболна федерация излезе с официално становище и остави без последствия неспортсменската проява на защитника на Реал Мадрид -  Пепе срещу звездата на Барселона Лионел Меси. Това означава, че Пепе ще бъде на линия за реванша за купата на Испания срещу Барса в сряда.

Пепе получи сериозни критики след загубата с 1:2 в сряда от Барселона на "Сантяго Бернабеу" в първи мач от четвъртфиналите на турнира за купата на Испания, след като телевизионните камери показаха как стъпва върху ръката на падналия на тревата Лионел Меси. Ситуацията бе показана от различни гледни точки, но не бе забелязана от съдията и той не е включил това в доклада си за мача.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА