Last news in Fakti

21 Януари, 2012 10:12 1 004 0

Гонзо: Говорили сме с Божинов

  • гонзо-
  • левски-
  • божинов-
  • лопес-
  • спортинг
Гонзо: Говорили сме с Божинов - 1
Снимка: БГНЕС

Спортният директор на Левски Георги Иванов - Гонзо разкри, че ръководството на "сините" е разговаряло с Валери Божинов за възможността нападателят да се присъедини към редиците на тима. "Валери си има отбор и не е коректно да коментираме. Той трябва първо да разреши проблемите си и след това ще говорим за евентуално привличане" - заяви Иванов на летище "София" преди заминаването на Левски на лагер в Турция.

Припомняме, че Божинов бе отстранен от отбора на Спортинг (Лисабон) и в момента очаква произнасянето на дисциплинарен комитет, свикан от управителния съвет на клуба. Въпросната комисия ще реши как да процедира с футболиста.

„Едно нещо е футболист да вземе топката в ръцете си и да демонстрира воля, увереност и желание да отбележи гол. Съвсем друго е да загърбиш професионалните си отговорности и да потъпчеш правилата на клуба и авторитета на треньора", заяви президентът на клуба от Лисабон Годиньо Лопес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА