13 Март, 2018 18:41 2 445 3

Петър Жеков: Каранга знае, че е незаменим

  • каранга-
  • цска-
  • арогантност-
  • жеков

"Затова той се държи толкова арогантно", заяви легендата на ЦСКА

Най-големият голмайстор в историята на българския футбол Петър Жеков изрази мнението си за поведението на голмайстора на ЦСКА Фернандо Каранга. Легендарният нападател дори сравни бразилеца със себе си навремето като манталитет и добави, че „червените“ ще спечелят дербито с Левски в неделя.

"Каранга си е такъв, не знае какво прави. Ще му кажа на Стамен Белчев да проведе сериозен разговор с него, но не вярвам да го разбере. Знам защо го прави. Знае, че е незаменим и без него лошо. Аз навремето също си позволявах да пуша пред съблекалнята на ЦСКА. Симолията веднъж ми направи забележка, но тъй като нямаше кой да пусне вместо мен, ме остави на мира. Така и Каранга ще се държи така докато не му намерят заместник", анализира Жеков.

Той споделя, че е очаквал победата на ЦСКА в Благоевград, но похвали и Пирин за раздаването.

"В края имаше и късмет, но той отива само при по-добрите, както парите отиват при богатите - житейска истина", споделя още Жеков пред „Меридиан Мач“.

Легендарният стрелец на „червените“ изрази и недоумението си от играта на Жеферсон. Той е убеден, че дори и на тази възраст може да го надиграе.

"Трябва само да потичам две седмици и ако ни пуснат в един квадрат 4 на 4, поне три пъти поред ще го мина, няма да види топката. Продадоха си най-доброто момче Антон Недялков и взеха някакво менте. Няма как да станат шампиони, дори да си скъсат трътките", недоволства Жеков.

"Левски ще паднат в дербито, защото са по-слаби и от нас. Няма как, а те и дузпи не могат да бият. Това момче Нашименто направо я изплю в аут", завършва легендата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1914

    3 1 Отговор
    Респект!!! Ама Каранга играе за Литекс, не за ЦСКА! Чорбата вече ги няма!
  • 2 004

    2 0 Отговор
    Помним великият голмайстор Петър Жеков ! Уникално явление, цялото футб. първенство беше мобилизирано, за да може той да вкара необходимите голове ( а той не можеше и не можеше ) за да вземе златната обувка.
  • 3 жалко

    1 0 Отговор
    ако го е казал Жеков , това е жалко.
    Няма незаменими хора никъде.
    Не зная как точно да го характеризирам , но да правиш такива компромиси със нещата е жалко.