Last news in Fakti

15 Март, 2018 18:57 1 592 1

Никодимов: Да дръпнат ушите на Каранга!

  • никодимов-
  • каранга-
  • дисциплина-
  • ръководство-
  • цска

"Трябва да му се направи сериозна забележка", заяви "червената" легенда

Най-успешният клубен треньор у нас Аспарух Никодимов коментира поведението на терена на звездата на ЦСКА Фернандо Каранга. Паро призова отговорните фактори на "Армията" да вземат спешни мерки и да проведат сериозен разговор с бразилеца.

В последния мач с Пирин, спечелен с 2:1, Каранга на няколко пъти си просеше жълт картон и дори можеше да бъде изгонен, след като бе получил такъв преди почивката.

"Треньорите и шефовете трябва да седнат и да поговорят много сериозно с Каранга. Да му дръпнат ушите и да се усети малко. Държи се като някакво дете. Не знам дали нарочно не си изкарва картони. Играеше си с бръснача срещу Пирин, и то точно преди вечното дерби. Това не е нормално поведение за мен. Ами ако го накажат?! Да не говорим, че вече виси с картони и при нов ще му спрат правата за два мача. Просто не се замисля, действа импулсивно и на моменти безотговорно. Каквото му хрумне на момента, и го прави", коментира пред "Тема спорт" Аспарух Никодимов.

"Ръководството и треньорите трябва да се намесят - да го предупредят, да проведат много сериозен разговор с него, преди да е станало късно. Да му дръпнат юздите, да го стопират, за да не издъни отбора във важните мачове. Каранга трябва да осъзнае, че действа твърде необмислено в някои ситуации. Не бива да се чувства безнаказан", продължи Паро.

"Иначе е неоспорим факт, че той е ключов играч за ЦСКА с огромен принос за точковия актив на отбора. Непримирим е и притежава характер на победител. Трябва обаче по-добре да контролира действията си в определени моменти", каза още Паро по повод звездата на Първа лига.

"Дербито в неделя ще е доста напрегнато. Сега е моментът двата отбора да покажат колко са големи. За ЦСКА мнението си го казах неведнъж - че не се представя, както през есента. И Левски е с колебания. Ту дръпнат напред, ту назад. За един мач обаче винаги можеш да се мобилизираш", отчете Никодимов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.