Last news in Fakti

17 Април, 2018 15:56 1 924 11

Ганчев: Титлата в България е капарирана!

  • ганчев-
  • цска-
  • левски-
  • лудогорец-
  • титла

"И догодина ще сме втори, защото е ясно, че титлата е за оня град", заяви собственикът на ЦСКА

Собственикът на ЦСКА-София Гриша Ганчев отписа, поне на думи, титлата за тази и следващата година. Бизнесменът твърди, че през следващия сезон ще има жестока битка за второто място, защото той не “хващал” съдии и неговият отбор играел честно.

Относно поражението от Лудогорец Ганчев индиректно обвини рефера Станислав Тодоров. Както е известно, съдията изгони Жеферсон с втори жълт картон за блъскане на Дяков при спряна игра.

“Отборът ни е прекрасен. Супер е. Ще се мъчим да запазим второто място, защото титлата е в оня град. Поздравяваме ги! Ще им пратим скромен подарък - една шлифловалка, да я поразрежат и пратят и на Станислав Тодоров, и на футболния съюз. Защото много хора са действали по тоя начин. Догодина битката също ще е жестока за второто място.

Не мисля, че ще има промяна на 5 май, защото има много подизпълнители, много нещо.

Смятам така, защото тези, които играят нормално, ще се борят за второто място. Първото е капарирано”, коментира Ганчев бъдещите си планове с ЦСКА-София.

Ганчев бе помолен да коментира думите на Борислав Михайлов, че футболни президенти заплашват съдии.

“Има там един Караманджуков ли е, какъв е, него питайте. Той се разкарва по отборите, по съдиите. Аз с такива работи не се занимавам и никой от ЦСКА не се занимава с такива работи. Предполагам и от Левски не се занимават. Щом им е хубаво на всички да ги правят на глупаци, нека си обикаля".

“Не знам кой ще вземе Купата. Ще видим. Ще си поиграйкаме с Левски", заяви босът на ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Будалата

    12 9 Отговор
    Хем си дребен, хем с малко пари. Дай по голямо капаро. Ама то май и акъл си требе.
  • 2 Крокодила Гена

    12 11 Отговор
    Точно ти ли ??? Точно ти ли ще ми ГОВОРИШ за феърплей ??? Ужас !!!
  • 3 1914

    11 10 Отговор
    На какво ще си поиграйкаш бе джудже? На лапни пи.ка май а? За това ставаш и ръста ти е подходящ!!
  • 4 Дамяни Курестия

    10 6 Отговор
    Отсече селянинът от Ловеч. Ми плати си и ти бе Милионер. Григоре нали не си забравил как Алчо ходеше да урежда мачовете на Литекс 90 те години.
  • 5 Иванов

    12 2 Отговор
    То и парламентарните избори са капарирани. Гласуваш за Доган, а избираш Боко!
  • 6 гларус

    7 3 Отговор
    Този първо имаше ако си спомняте ,,извънреднен,,ултиматум за бои до дупка и шампионска титла и купа И сега като неуспелият неудачник се мъчи да искара другаде проблема .Първенство му направиха ,ощетиха маса отбори за да му съберът точките ,но не става с тези патлажани в отбора . Нисък си кажи си!
  • 7 тука е така

    9 3 Отговор
    В Б-я явно е така,като не можеш да станеш по-добър гледаш да клепаш всички и всичко.Добре че има отбори като Лудогорец които успяват да се класират почти всяка година в еврошампионати,докато умрелите отбори като Левски и ЦСКА само клепат ли клепат.Злобар си е българина и това е то!!!
  • 8 Георг Георгиев

    1 0 Отговор
    Безсрамниците пак уреждат мачовете!
  • 9 Синфен

    3 2 Отговор
    Дали в Разград или в Ловеч , ми е все едно ! Ние ,сега и винаги ще се борим за 4то място !
  • 10 Урко

    2 1 Отговор
    С една дума , биячите на домуз ага , се оказаха по яки от тези на джужака !
  • 11 Фен

    4 1 Отговор
    Добре бе, г-н Ганчев, ни Левски, ни ЦСКА имаха по-малко пари от Лудогорец пред те да излязат на сцената, какво направиха, единте биха веднъж Удине, влязоха в Шамп. лига, другите вкараха един гол на Ливърпул и 20 години това говорим. Колкото и да са купили първенството защо са успешни в Европа? Не, не съм фен на Лудогорец, но когато играят по начина по който го направиха срещу Реал тук и с Ливърпул там и други добри мачове няма как да не им кажеш поне едно браво.
    Струва ми се, че едните просто гледат каквото може да заграбят докато други са се наяли и могат да си позволят такъв отбор.