Last news in Fakti

2 Февруари, 2012 15:31 961 0

Тевес: Искам трансфер в Южна Америка

  • тевес-
  • манчестър сити-
  • трансфер-
  • милан-
  • псж-
  • аржентина-
  • манчини
Тевес: Искам трансфер в Южна Америка - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Аржентинският футболист на Манчестър Сити Карлос Тевес заяви, че ситуацията около предполагаемия му трансфер в друг клуб е добила комични размери. След поредицата от скандали, самоволното решение на играча да се прибере в родината си и солените глоби, наложени му от клуба, Тевес се надяваше да премине в друг отбор през януарския трансферен прозорец. Това обаче не се случи, след като "гражданите" отхвърлиха всички оферти за аржентинеца.

"Мисля, че цялата ситуация стана почти комична. Исках да напусна Сити и имах оферти от клубове от Италия и Испания. Но в крайна сметка всичко се провали, тъй като Сити не прие нито едно предложение. Те казаха, че съм им струвал доста пари и не искат да ме продадат евтино. Същевременно обаче не пожелаха да ме пуснат и под наем. Наистина нямам никаква идея какво ще се случи през следващите месеци. Изпратих писмо до клуба, в което обясних защо искам да си тръгна. В последните дни влязох в контакт и с ръководството на Премиър лийг, за да обжалвам глобата, която ми бе наложена от Манчестър Сити. Чакам отговор", заяви аржентинецът.

"Личният аспект също е от значение. Исках да съм близо до моето семейство, до децата ми, които са в Аржентина. И тъй като не можех вече да играя в Сити, поех нещата в свои ръце. Трябва да обсъдя с директорите на Манчестър Сити възможността да разговарям с Манчини. Ще видим какво ще се случи. Разбира се, искам да играя футбол", завърши Тевес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА