Last news in Fakti

26 Април, 2018 10:29 892 0

Рубин иска да задържи Ивелин Попов

  • сайманов-
  • рубин-
  • откупуване-
  • попов-
  • цена

Проблемът е, че други отбори имат апетити към българския национал

Спортният директор на Рубин (Казан) Рустем Сайманов призна, че клубът иска да задържи българския национал Ивелин Попов и за следващия сезон, но това няма да стане лесно. Попето играе в отбора под наем от Спартак (Москва), а към него интерес проявяват и други клубове, пише "Блиц".

“Попов ни харесва. Той е много добър играч, приятелски настроен и веднага се вписа в отбора. Дали ще остане при нас зависи от много фактори. Трябва да уточним финансовите параметри, освен това трябва да видим какво е мнението на Спартак по този въпрос. Нашето желание е да го задържим. Смятам, че и други отбори искат да го имат в редиците си. Много ще зависи от финансовата страна на въпроса. Все още не сме говорили с Попов по този въпрос. Сега наближава краят на сезона и ни предстои важен мач с Динамо”, заяви Сайманов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА