Last news in Fakti

29 Април, 2018 13:06 935 2

Медал за грациите ни на Световната купа в Азербайджан (СНИМКИ)

  • български ансамбъл-
  • художествена гимнастика-
  • сребърен медал-
  • световна купа-
  • азербайджан

Тасева и Калейн се разминаха с отличията в индивидуалното състезание

Медал за грациите ни на Световната купа в Азербайджан (СНИМКИ) - 1
Снимки: Българска федерация художествена гимнастика

Българският ансамбъл в състав Симона Дянкова, Елена Бинева, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс и Стефани Кирякова спечели сребърен медал в многобоя по време на Световната купа по художествена гимнастика, която се провежда в столицата на Азербайджан — Баку. Момичетата ни се класираха с обща оценка 38.400.

Медал за грациите ни на Световната купа в Азербайджан (СНИМКИ)

Шампион в многобоя стана ансамбълът на Италия с 40.650 точи, а на трето място завърши Япония с 36.550 точки. В топ 6 са още Украйна с 34.700 точки, Израел с 33.250 и Беларус с 32.950 точки.

По-рано Катрин Тасева се размина с отличие в многобоя индивидуално, оставайки четвърта, а другата българка Боряна Калейн е девета.Медал за грациите ни на Световната купа в Азербайджан (СНИМКИ)

Днес българките участват и на двата финала на отделните уреди при ансамблите. Днешните финали започват със съчетанията обръч и топка при жените и приключват около 15.00 часа.

Медал за грациите ни на Световната купа в Азербайджан (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бат Радко

    2 0 Отговор
    Браво кукли, ето това са красиви момичета, Ни-Ло да хване да се скрие
  • 2 333

    1 0 Отговор
    Браво на момичетата!