Last news in Fakti

8 Февруари, 2012 21:15 3 320 7

Фиш нарекъл Гришо луд и плюл по българските фенове

  • фиш-
  • григор димитров-
  • "хопман къп"-
  • цветана пиронкова-
  • пърт, австралия
Фиш нарекъл Гришо луд и плюл по българските фенове - 1
Снимка: Фиш (вляво) и Григор (вдясно)

Думите на Марди Фиш успяха да развалят настроението на Григор Димитров след блестящата му победа над американеца на световното по тенис за смесени отбори "Хопман къп" в Пърт, Австралия в началото на годината.

Афектираният янки се конфронтира с най-добрият ни тенисист и изкрещя в лицето му: "Ти си много добър тенисист, но си малко откачен".

Първата ни ракета спечели с 6:2, 6:1 и вероятно разгромът е предизвикал реакцията на американеца, който в срещата на смесени двойки срещу Григор и Цветана Пиронкова се опитваше да цели с топката 20-годишния хасковлия. Това принуди съдията на стол да предупреди Фиш.

Впоследствие се оказа, че високомерният янки е плюл по българските фенове в зала "Бърсууд доум".

Всичко това бе отбелязано в доклада на главния съдия Сьорен Фримел.

Германецът разкри какво точно е казал Фиш в Пърт пред човек от българския отбор на световното отборно първенство за жени "Фед къп" в израелския курорт Ейлат край Червено море. Самият Григор не пожела да разкрие подробности след двубоя с Марди, но бе видимо засегнат и разочарован.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Патриот

    2 0 Отговор
    Както виждате, простотията не е български патент. После да не разправяме пак кой бил Ганю..........
  • 2 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    bravo na nashto momche a onia bek koito nemoje da gubi da go d..a
  • 3 соти

    1 0 Отговор
    Америкосите са СУПЕР нагли парчета!!! Те немогат и да си помислят че някой е по-добьр от тях.А когато се случи да загубят направо се побьркват.Тях само МОЯТ принцип ще ги оправи-ПРИНЦИПА НА ЛОПАТАТА!!!!
  • 4 ТЕНЕСИСТ

    1 0 Отговор
    НИКОГА НЕ СЪМ БИЛ ЧЕРВЕН,НО ЯНКИТЕ СА БИЛИ ВИНАГИ ПРЕЧКА ЗА ДОБРУВАНЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО.ВСЯКА ЕДНА ВОЙНА ЗАПОЧВА ОТ ТЯХ ,НЕ ЗАЩОТО МНОГО ОБИЧА УЖ ПОДТИСНАТИЯ НАРОД.А ОБИЧА САМО И ЕДИНСТВЕНО ПЕТРОЛА ИМ.АХ КЪДЕ Е др.сталин.ГРИГО КЪДЕТО ГИ СВАРИШ ПО КОРТОВЕТЕ,БОЙ НА НУЛА.ГОРДЕЯ СЕ С ТЕБЕ ПРИЯТЕЛЮ.
  • 5 Иракли Иракли

    0 0 Отговор
    Като гледам фотуса,това американчето ще излезе злобар!!
    Изражението на ГРИШО ми говори само едно:"пак да играем,пак ще те перна"!
  • 6 1234

    0 0 Отговор
    поредното американско комплексарче....
  • 7 Тенис

    0 0 Отговор
    Гледах мача и Гришо направо го направи безпомощен! Гордост е да си българин в такива моменти! Дано Гришо стигне поне топ 10. Чест му прави, че не забравя кой е въпреки, че тренира в Франция.