25 Юни, 2018 16:45 2 340 5

ЦСКА 1948: Не можете да унижите Стоичков!

  • стоичков-
  • недялков-
  • трансфер-
  • ганчев-
  • животното-
  • цска-софия-
  • цска 1948-
  • позиция

"Няма да убиете ЦСКА", заявиха от "червения" клуб

Ръководството на ЦСКА 1948 излезе с декларация по повод нападките от страна на ЦСКА-София към легендата на българския футбол и ЦСКА Христо Стоичков. Камата бе обвинен за трансфера на Антон Недялков в САЩ, като от "Армията" твърдят, че е натискал футболистът да бъде продаден заради тлъста комисионна. Стоичков и Гриша Ганчев вече проведоха диалог чрез медиите и изглежда, че с всеки един ден напрежението между тях расте.

Ето и декларацията на ЦСКА 1948:
Скъпи колеги,

Представяме ви позицията на ръководството на ЦСКА 1948 по повод опитите на ребрандирания Литекс да клевети и унижава най-голямата футболна легенда на България Христо Стоичков.

"Юда предаде Исус за 30 сребърника, те предадоха футболният Христо(с) на България заради... обикновен ловешки бек. Но няма да успеят да го разпнат. Той е твърде високо, за да го стигнат.
Гавриха се със Спас, гавриха се с Ради, сега посегнаха на самия футболен Бог. Не за първи път – преди време го използваха като треньор, за да прикрият далаверите си. Сега пак се отъркаха във величието му, за да си пришият история, значимост и свещените четири букви.
Но какво очаквате от хора, чийто футболен идол е... Дока Мадурейра. За разлика от тях, ние знаем какво е Христо Стоичков за ЦСКА, за България, за футбола! И макар да бе подведен, ние винаги ще го уважаваме.
Армейци, картите паднаха! Цяла България разбра истината за „ребрандирания“ Литекс. Вече и децата са наясно, че един селски отбор с мафиотско ръководство е окупирал стадион „Българска армия“ и се подиграва на поколения армейци. Гаври се с иконите на родния спорт.
Няма да успеят - нито да унижат Стоичков, нито да убият ЦСКА! Ние минахме през ада и се завръщаме – остана едно стъпало и отново ще сме там, откъдето Ицо тръгна към върховете, за да се превърне в легенда."

От ръководството на ЦСКА 1948


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА 1948

    4 9 Отговор
    е селско отборче! Кой ги бръсне тези смешници?
  • 2 hh88

    7 4 Отговор
    Стоичков не ги брои за живи, те се загрижили за него. Абсолютни смешници!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 гларус

    6 0 Отговор
    Истината боли.Интересно какво ще правят припознавачите дето си
    смениха и пола като се завърне истинското ЦСКА
  • 5 Цар Вул

    0 0 Отговор
    КТъм "Гларус":чел ли си книгата "Голямото завръщане"?Това е все едно:Да дадеш на едно магаре лимон да го яде и ти да се заложиш на задника му и да смучеш докато ти пусне кисело"!!Ай сиктир,бе драги зрители!!Предлагам мач между моят отбор КФ"Осъм "Бацова махала и Вас и ако ни биете ще Ви хвана бяла мечка на центъра на София!!Продажника,вари го печи го все си е продажник!!!Това важи за т.н.Валь-овци/продал се за десет сребърника/,оня дрехебния дето не се вижда от тревата те ли са лицето на ЦСКА?Ние ЦСКА ЩЕ ИГРАЕМ В ЕВРОПА,А ВИЕ ЩЕ ГЛЕДАТЕ И ПРЕГЛЪЩАТЕ ЛАЙ.АТА!!!