Last news in Fakti

30 Юни, 2018 09:49 1 035 0

Таран от Гана - алтернатива на Каранга

  • таран-
  • каранга-
  • цска-
  • футбол-
  • спорт

Клубът търси заместник на голмайстора Каранга

Уилям Ачeампонг от Гана е новото предложение за ЦСКА като алтернатива на голмайстора Фернандо Каранга, пише "Тема Спорт". Според изданието 28-годишният футболист е сред вариантите за атаката на "червените".

Той би излязъл почти безплатно на тима от "Българска армия", тъй като от утре става свободен агент, защото договорът му с белгийския Антверп изтича. През миналия сезон футболистът изиграва 24 мача за отбора си, в които се разписва 7 пъти за първенство. Има и един гол в един мач за Купата на Белгия.

В Лига Европа има 10 участия, като в тях бележи 6 попадения. Таранът е минал още през школите на Андерлехт и Спортинг (Лисабон), но официално не е участвал в нито един мач за португалците.

Известно е, че треньорът на ЦСКА Нестор ел Маестро настоява за привличането на поне един нападател, особено ако Фернандо Каранга бъде продаден след участието на отбора в евротурнирите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА