Last news in Fakti

31 Юли, 2018 10:02 2 055 5

УЕФА прати съдия-карък на Лудогорец

  • съдия-
  • карък-
  • уефа-
  • видеотон-
  • шампионска лига-
  • лудогорец-
  • шютенгрубер

Австрийският електротехник Мануел Шютенгрубер ще свири мача с Видеотон

Австрийският електротехник Мануел Шютенгрубер ще държи в ръцете си съдбата на Лудогорец в Шампионската лига. 35-годишният рефер получи наряд от УЕФА за гостуването на „орлите“ на унгарския МОЛ Види във втория квалификационен кръг на турнира. Негови помощници ще бъдат сънародниците му Роберт Щайнахер и Андреас Ротман. Българският шампион гостува на МОЛ Види утре от 21:00 часа, а преди седмица двата тима направиха нулево равенство.

Шютенгрубер може да се нарече карък на “орлите”, защото им е свирил веднъж в Европа и то при загуба. Става дума за поражението с 1:2 от литовския шампион Жалгирис през миналия сезон. Тогава той показа два жълти картона на играчите на разградчани - на Лукас Саша и Густаво Кампаняро. Все пак, на реванша “орлите” взимат своето и след успех с 4:1 продължават напред в Шампионската лига.

Иначе Шютенрубер е работил и като журналист и има доста подреден собствен сайт, който проследява кариерата му на футболен съдия. Извън футбола в момента реферът работи като служител на организация за социално подпомагане към Римокатолическата църква в Австрия. Той ръководи мачове от Първа Бундеслига на Австрия от 2010 година насам, а е международен арбитър от 2014 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БОБИ КОЧА

    0 6 Отговор
    Какво значи това, че не се поддава на натиск ?И сега оня гелосаният какво ще прави?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Кълвач

    0 1 Отговор
    Ужас!!! Тоя може и дузпа да свири срещу Лудогорец!
  • 4 Неутрален фен

    0 0 Отговор
    Спрете да завиждате на успехите на клуба а вземете да се замислите защо левски и цска нямат такива последните години..в момента лудогорец са ешалон са всичко бг отбори и трябва да бъде следван техният пример абив..виждате каква свобода дават на трениора си, а в левски русев реди отбора..защо..цска пак са по-добре и нещата и там почват да вървят добре..но този манталитет трябва да се премахне..какви са тия картони след спечелен мач!??
  • 5 Неутрален фен

    0 0 Отговор
    Спрете да завиждате на успехите на клуба а вземете да се замислите защо левски и цска нямат такива последните години..в момента лудогорец са ешалон са всичко бг отбори и трябва да бъде следван техният пример абив..виждате каква свобода дават на трениора си, а в левски русев реди отбора..защо..цска пак са по-добре и нещата и там почват да вървят добре..но този манталитет трябва да се премахне..какви са тия картони след спечелен мач!??..истината е че те се възползваха от спада в двата гранда о успяха да изпкуват и да се превърнат във величина в европейските турнири..другите клубове не трябва само да мрънкат а да се стягат за работа защото конкуренцията е добро нещо когато всеки знае как да надгражда..стига лежахме на стари слаеи работа се иска..а в лудогорец явно знаят как се правят тези неща и затова и имат и успехи..другите само трябва да се учат..това е самата истина..това е реалността в момента..и радвайте се че поне един бг отбор защитава страната ни в европа последните години а не да го плюете и плюете само..затова и клубовете ви са на такова ниво в момента..както се казва всеки да си гледа в собствената паница а не както повечето правят В ЧУЖДАТАА!!!