Last news in Fakti

31 Юли, 2018 12:33 1 205 1

Аутуори: Задължително трябва да бием МОЛ Види

  • аутуори-
  • мол види-
  • видеотон-
  • шампионска лига-
  • стил-
  • лудогорец-
  • шампионска лига

"Знаем как ще играе противникът", заяви бразилският специалист

Главният мениджър на Лудогорец Пауло Аутуори коментира предстоящия в сряда реванш срещу МОЛ Види от втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Опитният бразилски специалист разкри, че познава качествата на унгарския шампион. Той обяви, че неговият отбор трябва да спечели предстоящата среща.

„Знаем качествата на съперника и как ще играе. Ще отворят малко пространства. Нашите играчи трябва да знаят, че трябва да постигнем цели си. Това, което направихме дотук, не означава нищо. Има още дълъг път, който трябва да се извърви. Понякога постигаме успех, но в следващия мач има проблеми. Искаме да избегнем тъкмо тези моменти. Една победа и едно класиране не означават нищо. Ние сме длъжни да бъдем готови за всичко, което предстои. Трябва да сме по-силни от всеки един следващ противник”, коментира бразилецът на летище Варна.

„Трябва да отбележим гол. Вкарали сме 12 пъти в официални мачове до момента, а сме допуснали само един. Не можем да правим сравнение с мачовете с Партизан под ръководството на Марко Николич. Всеки един отбор и всеки един мач са различни. Добрите резултати, които постигнахме до момента не са достатъчни, за да преминем в следващата фаза. Трябва да играем добре и да спечелим”, завърши Аутуори.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МОЛ Види

    1 0 Отговор
    Пускаме ви мача, ако дадете една власова композиция кренвирши и шундата на Кремена Домусчиева.