Last news in Fakti

6 Август, 2018 10:18 798 0

Манчестър Сити започна с трофей, горчив дебют за Сари в Челси

  • манчестър сити-
  • челси-
  • трофей-
  • футбол-
  • спорт

Манчестър Сити започна новия сезон с трофей, след като "гражданите" надвиха с 2:0 Челси в двубоя за "Къмюнити Шийлд".

И двата гола бяха дело на Серхио Агуеро, който се разписа по веднъж във всяко полувреме, пише topsport.bg.

Срещата бе дебют за Маурицио Сари на пейката на Челси, който обаче нямаше особени поводи за радост, дори напротив - в нито един момент британските столичани не показаха, че могат да се противопоставят на селекцията на Пеп Гуардиола.

Още в първите минути играчите на Сити се насочиха пред вратата на съперника, което доведе до пропуски на Сане и Агуеро, който обаче отбеляза в 12-ата минута.

Аржентинецът се възползва от отлична атака и подаване в наказателното поле, за да може със силен удар по земя да отбележи повеждане в резултата!

До края на полувремето Агуеро и Сане имаха по още една добра възможност да удвоят резултата, но не успяха да постигнат желаното.

В последните секунди на първата част Мората на два пъти пък получи шанс да стреля към вратата на Манчестър, но не успя да изравни.

Интригата до голяма степен приключи след малко повече от 50 минути игра, когато отлично организирана контраатака завърши с голов удар от наказателното поле на Агуеро за 2:0!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА