Last news in Fakti

24 Февруари, 2012 14:06 875 0

Английски треньор си нае охрана

  • бодигард-
  • блекбърн-
  • кийн-
  • алърдайс
Английски треньор си нае охрана - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Бодигард, който да го следва постоянно, си нае мениджърът на Блекбърн Роувърс Стив Кийн, заради постоянните протести на феновете на тима срещу неговото управление на "Иууд парк", предаде БГНЕС. През по-голямата част от сезона, феновете призовават наставника да си подаде оставката, тъй като той така и не успя да замести Сам Алърдайс в сърцата на запалянковците.

"Бях посъветван, че е в мой интерес да има някой, който да бъде постоянно до мен", каза Кийн за днешния брой на "Таймс". "Бях на ресторант със съпругата си и моите деца преди няколко месеца и приятел ми прати смс да внимавам. Имаше някои неща в `Туитър`, които се случваха, бяха написали в кой ресторант съм, така че да дойдат хора, за да се изправят срещу мен. Показах съобщението на жена ми и ние решихме да си тръгнем веднага. Не казахме на децата, защото не искахме да ги плашим. Просто им казахме, че има по-добро място зад ъгъла", добави босът на Роувърс, чийто тим е сред опашкарите в лигата, а утре играе с лидера Манчестър Сити.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА