Last news in Fakti

25 Февруари, 2012 11:19 892 0

Вожняцки на диета заради бас

  • вожняцки-
  • тенис-
  • диета-
  • голф-
  • макилрой-
  • меню
Вожняцки на диета заради бас - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Бившата номер 1 в световната ранглиста Каролин Вожняцки е внесла някои промени в хранителния си режим и всичко това в името на любовта. 21-годишната датчанка е изключила от менюто си пърженото, газираните напитки, сладките неща и дори белия хляб. Причина за решението на Каролин е бас с нейния приятел Рори Макилрой - номер 2 в голф ранглистата, който спазва същия хранителен режим.

"Обзаложих се с Рори и мисля да спечеля този бас, заяви Вожняцки пред медиите. - И двамата се ограничаваме от тези храни и първият, който се изкуши, ще загуби облога. Аз съм доста упорита и няма да се откажа. Да си призная, най-вече усещам липсата на сладко. Не пия газирано, така че това не ми пречи. Това не е изкушаващо лично за мен. Шоколадът и желираните неща обаче са сред любимите ми", призна още русокосата тенисистка.

Интересно е обаче как двамата спортисти следят дали другият изпълнява условията стриктно и не се поддава на вкусните изкушения, имайки предвид, че непрестанно пътуват. "Вярвам на Рори. Той е толкова лош лъжец, че ще си признае веднага, ако е изял нещо нездравословно, пошегува се Вожняцки. - Все пак в неделя сме си разрешили да си хапваме поне по едно от иначе "забранените" неща", допълни датчанката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА