15 Август, 2018 01:00 1 061 0

Вайналдум: Конкуренция сме на Манчестър Сити

  • вайналдум-
  • конкуренция-
  • титла-
  • висша лига-
  • манчестър сити-
  • ливърпул

"Ливърпул иска да се включи в борбата за титлата", заяви полузащитникът

Полузащитникът на Ливърпул Жоржиньо Вайналдум смята, че неговият отбор ще може да се конкурира с Манчестър Сити за спечелването на шампионата в Англия. Въпреки това, холандецът разбира, че това ще бъде трудна задача.

"Мисля, че имаме качества да се конкурираме със Сити, но също така мислех и миналия сезон. Ако те играят така, както през изминалата кампания, ще бъде много трудно, защото загубиха само два мача. Искаме да се конкурираме с тях и изобщо не можем да си позволим да губим точки. Това е наистина трудно, но Ливърпул иска да се включи в борбата", заяви Вайналдум пред "Скай Спортс".

"Червените" започнаха сезона във Висшата лига много силно, побеждавайки тима на Уест Хам с 4:0. Същото може да се каже и за шампиона на Англия Манчестър Сити. "Гражданите" стартираха кампанията по шампионски и победиха тима на Арсенал като гост с 2:0.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА