Last news in Fakti

22 Август, 2018 15:30 828 2

Сесил Каратанчева е аут от US Open

  • тревисан-
  • квалификации-
  • us open-
  • отпадане-
  • каратанчева

Каратанчева отпадна в квалификациите от Мартина Тревисан

България няма да има своя представителка в основната схема на US Open при жените. След отпадането на Елица Костова и Виктория Томова в квалификациите, съдбата им последва и Сесил Каратанчева.

В изключително оспорван мач, продължил близо два часа, Каратанчева записа поражение с 3:6, 6:2, 4:6 от италианската тенисистка Мартина Тревисан.

Много драматичен беше последният сет на мача, в който Тревисан поведе с 4:0. Сесил успя да изравни за 4:4, но след това допусна пробив в подаването си и отвори пътя на съперничката си към победата. Италианката се възползва, спечели своя сервис-гейм и се класира за втория кръг на квалификациите, където ще играе с американката Варвара Лепченко.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ники

    3 0 Отговор
    Тази след като замина да се състезава за Казахстан ли беше ... трябваше да и бият черен печат ... Смисъл да уважавам изборът на хората , че при нас не е добра базата и няма пари , но като решиш да си смениш държавата си стой просто в новата ...
  • 2 месара

    1 0 Отговор
    тая същата ли е дето я хванаха с допинг и да се натиска с девойки в заведение, после отиде да се състезава за друга държава (щото тук не била ценена)? е какво да ме интересува за нея?!