Last news in Fakti

29 Август, 2018 09:56 1 609 0

АЕК елиминира кошмара на Лудогорец

  • аек-
  • мол види-
  • лига европа-
  • шампионска лига

Гърците са в групите на Шампионска лига

Елиминиралият Лудогорец в миналия кръг тим МОЛ Види завърши 1:1 при визитата си на АЕК (Атина) в реванша от плейофите на Шампионската лига и не успя да стигне до груповата фаза на турнира. Гръцкият гранд бе спечелил с 2:1 в първия мач на унгарска земя и с общ резултат 3:2 продължава напред към групите на турнира, а МОЛ Види ще играе в груповата фаза на Лига Европа.

В самото начало гол на домакините не бе зачетен, но все пак те поведоха малко след почивката, след като получиха дузпа за падане на Елдер Лопес и реализирана от Манталос (47-дузпа). Унгарският шампион обаче изравни чрез Него (57) след бърза контраатака и бе само на един гол от това да доведе мача до продължения. В 81-ата минута АЕК остана в намален състав, след като Елдер Лопес получи червен картон, а МОЛ Види натисна в заключителните минути, но без реален резултат. Домакините не допуснаха гол и успяха да се класират за групите на най-престижния европейски клубен турнир.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА