Last news in Fakti

29 Август, 2018 11:02 3 352 0

В Германия се сетиха за Димитър Бербатов

  • германия-
  • отбор-
  • бербатов-
  • класация

Българинът в списък от 11 бивши звезди на Бундеслигата без отбор

Димитър Бербатов продължава да бъде без отбор, но може да си намери такъв затварянето на летния трансферен прозорец в Европа на 31 август. Германското издание 90min.de дори посочи българския нападател в списък от 11 бивши звезди на Бундеслигата, които са идеални варианти за подсилване на отборите и то без пари. Някои от тимовете биха могли да привлекат тези футболисти като свободни агенти и през септември.

"Между 2001 и 2006 г. българинът беше в Байер (Леверкузен) и направи толкова силно впечатление, че после се развихри в отбори като Тотнъм, Манчестър Юнайтед, Фулъм и редица други по света. За последно той имаше договор в Индия. Макар и да е на 37 години, той е доказана класа. А на въпросната възраст Клаудио Писаро доказа, че все още ветераните могат да помогнат, макар и само в определени моменти, в Бундеслигата", написаха от медията за българина.

Останалите посочени десетима футболисти, играли някога в Бундеслигата и в момента без отбори са: Констант Джакпа (играл за Байер Леверкузен, Айнтрахт Франкфурт и Нюрнберг), Александър Майер (бивша звезда на Айнтрахт Франкфурт), Фелипе Сантана (Борусия Дортмунд и Шалке 04), Доминик Маро (Кьолн), Еуген Полански (Борусия Мьонхенглдбах, Майнц 05 и Хофенхайм), Сердар Тасчъ (Щутгарт и Байерн), Денис Дикмайер (Вердер и Хамбургер), Ян Кирххоф (Майнц 05 и Байерн), Филип Волшайд (Нюрнберг, Байер Леверкузен и Волфсбург) и Роберт Хут (юноша на Унион Берлин, шампион на Англия с Лестър).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА