Last news in Fakti

2 Септември, 2018 11:51 1 304 2

Ел Маестро: Не заслужавахме да спечелим

  • ел маестро-
  • цска

Треньорът на ЦСКА Нестор ел Маестро коментира нулевото равенство на тима си срещу Ботев в Пловдив, пише topsport.bg.

Мнението на специалиста:

"Разочарован съм. Това не е лесно място за игра, но ако искаме постижения, трябва да печелим такива мачове. Разочарован съм от резултата. Може би повече беше битката, а по-малко футболът.

Позитивното е, че можем да се борим за топката, но очевидно трябва да играем по-добър футбол и да създаваме повече положения.

Не спечелихме, защото не създадохме достатъчно ситуации пред вратата им. Имаме две седмици, в които ще трябва да се подготвим по-добре за следващия мач.

Не играхме по-добре от съперника и съответно не заслужавахме да спечелим. Не сме перфектни. Трябва да се подобряваме.

Имаме добър отбор. Щастлив съм с футболистите, които имам".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да бе

    2 0 Отговор
    Тоя поне си казва нещата такива каквито са.
  • 2 Цар Вул

    0 0 Отговор
    Трудно ще ни е пич,НО НЕ НЕВЪЗМОЖНО ДА СЕ ПРЕБОРИМ С ГОВЕДАТА И СВИНАРИТЕ!Пропускаш нещо важно-контраатаките!Прибереш се малко и след това избухваш!Имаш и подходящите играчи!Борба за първа топка!!
    Висока преса!!И стрелба!Мернеш ли чертата на пеналтерията удар!Виж
    другият ми любим отбор Ливърпул!!И вратар!Този в Разград трябваше или да гони до края или да се върне в началото,а както той направи:"След дъжд качулка"!!!!!!!!!!!!Поздрав на тебе и момчетата!
    Президент на КФ"Осъм"Бацова махала!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!