Last news in Fakti

4 Септември, 2018 11:29 1 688 5

Константинов за Иванов: Във военно време щеше да бъде разстрелян

  • константинов-
  • скандал-
  • разстрел-
  • иванов-
  • волейбол-
  • национален отбор

"Тези скандали не се отразяват добре на отбора", заяви селекционерът

"Във военно време този господин щеше да бъде разстрелян!", каза селекционерът на националния ни отбор по волейбол Пламен Константинов по повод скандалната случка с Владислав Иванов, който напусна тима в навечерието на световното първенство.

"В мирно време воюват спортистите и правилата са близки до военните. Взаимоотношенията ни са по-остри, някой правила са армейски", обясни Гибона в ефира на Нова телевизия.

Константинов очаква пълна зала във Варна, а неговите момчета ще дадат максимума от себе си. "Лъвовете" стартира на домакинското световно с мач срещу Финландия в неделя от 20:30 часа.

„Засега всичко върви нормално. Подготвяме се в последните 25 дни във Варна. Условията ни са отлични. Подготовката върви нормално. Най-важното е момчетата да са здрави и това най-много ни притеснява преди едно такова първенство“, продължи Константинов.

„В интерес на истината групата ни е интересна. Най-титулуваният отбор в групата ни е настоящият отбор на Полша. Не трябва да се обръща по-малко внимание на отбора на Иран. Миналата седмица спечелиха и азиатските игри. Това е най-силният азиатски отбор. Финландия е първият ни противник. Другият отбор е Куба, който е стара школа и вади страхотни таланти. За всички аутсайдер е отборът на Пуерто Рика“, добави Гибона.

„На такъв форум винаги може да има изненади. Това са 24-те най-силни отбори в света. Конкуренцията е много голяма и слабите отбори все повече се приближават до силните. Ако подцениш един отбор, винаги може да загубиш“, продължи селекционерът.

„При всички положения едни такива изкуствени скандали не се отразяват добре на отбора. По-добре е момчетата да се концентрират върху спортната си форма, отколкото да четат по медиите кой от какво се е оплакал и кой кого напсувал. Взаимоотношенията са по-остри, езикът е по-различен в спорта, но и при нас някои от правилата са армейски. Не искам да коментираме темата. Разбирам, че това е по-интересното понякога“, допълни Гибона.

„Тези, които са тук, са достатъчно мотивирани. Един такъв форум сам по себе си мотивира. Най-хубавото за един спортист е пълната зала. Аз лично очаквам пълна зала и подкрепа от феновете. Сигурен съм, че момчетата ще дадат максимума от себе си“, каза още Пламен Константинов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vuicho Vanio

    7 0 Отговор
    Пламен си е завършен психопат - в Русия също има нон стоп драми около отбора му, крещи по-грачи, държи се безобразно и т.н. Странното е, че в този случай с Иванов го подкрепям - не може да се лигавиш и да откажеш да изпълниш треньорско решение после да се чудиш защо са те изхвърлили от отбора. Оставят няколко дни до начелото на първенството и те първа чакам някой скандал в отбора ни - това си е традиция вече, а не тенденция!
  • 2 Просия

    7 1 Отговор
    В доста държави спортистите не взимат никакви финансови възнаграждения представяйки държавата си !!!! За тях е гордост и чест да се състезават под роден флаг !!!!!! Излишно е да се коментира този дребен човек (Владислав Иванов)
  • 3 коко

    1 1 Отговор
    Всичко е въпрос на личен избор.Българските национали без значение във какви видове спортни дисциплини се състезават са със най смешното заплащане в сравнение със спортистите в другите държави.Какъв стимул да имат тези хора? Не случайно доста български спортисти "Предадоха" българския флаг и решиха да се състезават във други държави където заплащането и условията за подготовка с на доста високо ниво.Огромно значение има и отношението на треньора към играчите,със викане,псувни и скандали работата не върви.Може да си бил един от най добрите световни спортисти във твоя спорт,но за треньор може въобще да не ставаш.Историята го е доказала със доста примери в това отношение.
  • 4 JenniferRobinson

    0 1 Отговор
    Плащам над $ 87 на час, работейки от дома с 2 деца у дома. Никога не съм мислила, че ще мога да го направя, но най-добрият ми приятел печели над 10 хил. На месец, правейки това и тя ме убеди да опитам. Потенциалът с това е безкраен.

    Ето какво правя ... >>>> Ecash10.COM
  • 5 Да ни съ прай на майстор

    2 0 Отговор
    Константинов е много жалко и нещастно л--но !!! Не му се връзвайте ..... недоразвито и поради това нещастно и грозно съскащо детенце