7 Септември, 2018 10:29 1 590 1

Франция и Германия не впечатлиха

  • германия-
  • франция-
  • лига на нациите-
  • равенство

Голямото дерби завърши при скучното 0:0

Германия и Франция завършиха при 0:0 в първа среща и за двата тима от новосформирания турнира Лига на нациите.

Двубоят в Мюнхен стартира равностойно, като през първата му третина двата тима не стигнаха до реални голове възможности. Матс Хумелс пропусна най-доброто положение за Германия през първите 45 минути след корнер в 35-ата минута, докато Франция отвърна с пропуски на Жиру и Мбапе в 37-ата и 43-ата.

Гризман и Ройс повишиха градуса по трибуните след час игра с два бързи пропуска, като и двамата вратари показаха нужната стабилност. Стражът на Франция Алфонс Ареола се прояви още няколко пъти в рамките на минути след удари на Хумелс, Мюлер и Гинтер. Германия продължи да натиска до края, но така и не успя да преодолее "петлите".

Двата тима взеха по точка в първия си мач от група 1 на Лига "А", като в неделя французите посрещат другия тим от групата - Холандия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.