10 Септември, 2018 01:00 1 916 0

Зидан е готов да смени Моуриньо в Юнайтед

  • зидан-
  • моуриньо-
  • селекция-
  • манчестър юнайтед

Френската легенда е обявил желанието си да работи в Англия

Бившият мениджър на Реал Мадрид Зинедин Зидан е в изчаквателна позиция за мениджърското място в Манчестър Юнайтед, съобщава “Мирър”. Според изданието, Зидан е съобщил, че очаква обаждане от шефовете на тима от “Олд Трафорд”, ако кризата в тима се задълбочи и желаните резултати не станат факт в кратки срокове.

Французинът, който донесе три поредни Шампионски лиги за мадридчани, дори е започнал своята подготовка и планове за селекция и развитие на отбора, ако поеме тима в близките месеци. В трансферният списък на Зидан влизат имена като Тони Кроос от Реал Мадрид, Тиаго Алкантара и Хамес Родригес от Байерн Мюнхен, както и Едисон Кавани от ПСЖ.

Очаква се евентуално назначение на бившия плеймейкър да се приеме много позитивно и от две от звездите на Манчестър Юнайтед - Пол Погба и Антони Марсиал. Френският наставник има желание да се завърне на треньорската скамейка, макар че обяви идеята си да почива един сезон, след като напусна Реал.

“Червените дяволи” започнаха сезона с две загуби от четири срещи, а спекулациите по повод бъдещето на Жозе Моуриньо и напрегнатите му отношения с играчите не спират да заливат ежедневно пресата на Албиона. Моуриньо е и водач в коефициентите на букмейкърските къщи за първо уволнение във Висшата лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА