Last news in Fakti

23 Септември, 2018 01:00 4 795 6

Червеният картон на Роналдо е „халюцинация“

  • кристиано роналдо-
  • червен картон-
  • ювентус-
  • халюцинация-
  • марчело липи

Португалецът беше изгонен незаслужено

Червеният картон на Роналдо е „халюцинация“ - 1
Снимка: БТА/ AP

Бившият треньор на Ювентус Марчело Липи заяви, че Кристиано Роналдо не е заслужавал червен картон по време на мача срещу Валенсия в Шампионската лига. Главният съдия взе скандално решение да изгони звездата. Въпреки това Юве стигна до победата.

„Червеният картон за Роналдо беше показан, защото съдията получи халюцинация“, заяви бившият треньор на „бианконерите“ в интервю за торинския всекидневник „Тутоспорт“.

Според Марчело Липи, който спечели Шампионската лига с Юве през 1996 година, в турнира трябва да бъдат въведени видео повторенията, и то „незабавно“. Според италианеца Ювентус е сред фаворитите тази година за спечелване на „ушатата“ купа.

Кристиано Роналдо получи директен червен картон в 29-ата минута в мача срещу Валенсия, след като докосна по главата противников футболист. Това бе първият му червен картон в Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сексолог

    8 16 Отговор
    По коя глава го е докоснал? Знаех си, че такова количество гел при мъж не ходи.
  • 2 Баклава

    11 20 Отговор
    Защо все Роналдо е невинен?Като стане въпрос за тази зализана портокалова мъстия , всички клякат........
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Шаран БГ

    8 1 Отговор
    Добрият футболист винаги е подложен на грубостите /волни или неволни/на противника. За това са правилата и рефера - да пазят и здравето на състезателите ! Свидетели сме на най-различни случаи... Често рефера не може да забележи всичко,за това се въведоха и видеоповторенията. Помня как преди години Г.Аспарухов си показваше насинените крака..... На видеото, което ни бе предоставено, се вижда, че след сблъсъка валесианеца остава седнал на тревата, с гръб към Роналдо. Последният посяга и слага ръка на главата му. Нужно е да се прегледа кадър по кадър ,има ли свиване на пръстите и дърпане /което може да се нарече "оскубване"/ дори да не е паднал и косъм от главата на "потърпевшия". Аз не забелязах характерното движение на главата назад при "оскубване" на "белия" играч. Футболът е груба , изпълнена с несправедливости, игра !!!
  • 5 цистит

    9 1 Отговор
    като видя какви удари понасят жените в някои други спортове и тоя веднага ми се халюцинира в джендър
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.