Last news in Fakti

1 Октомври, 2018 11:58 1 217 1

Каратанчева загуби финала в САЩ

  • мухамад-
  • финал-
  • загуба-
  • тенис-
  • каратанчева

Българката бе обърната от Ейша Мухамад

Сесил Каратанчева загуби финала на турнира по тенис на твърди кортове в Темпълтън (САЩ) с награден фонд 60 хиляди долара. Българката претърпя поражение в спора за трофея от представителката на домакините Ейша Мухамад с 6:2, 4:6, 3:6 след 2:10 часа игра.

Каратанчева започна силно и поведе с 4:0 по пътя си към успеха в първия сет, а във втората част стартира с пробив, но не успя да удържи аванса си и допусна обрат.

В решаващия трети сет 29-годишната софиянка отново поведе с ранен брейк, но след 3:3 тя загуби три поредни гейма,, а с това и мача.

Така тя не успя да стигне до първи трофей от миналата година в Лас Вегас и общо девети в кариерата си в турнирите на ITF.

За първия си финал за сезона Каратанчева все пак спечели 4863 долара и 48 точки за световната ранглиста.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ежко бежко

    1 1 Отговор
    Каратанчева важни са доларите!!!!