Last news in Fakti

1 Октомври, 2018 13:02 1 081 0

Аутуори: Лудогорец е по-добър от бразилски тимове

  • аутуори-
  • лудогорец-
  • бразилци-
  • сравнение

"Заради бразилците в състава страда националният тим на България", заяви мениджърът на шампионите

Мениджърът на Лудогорец Пауло Аутуори бе потърсен от родното си издание "Journal do Brazil". Пред южноамериканските колеги той сподели впечатления от престоя си в България, като заяви, че Лудогорец е с много по-високо ниво от много бразилски грандове.

"Избрах България, защото получих възможността да работя на по-високо ниво, да свърша по-дълбока работа. Такова нещо в Бразилия нямаше как да получа. А и имах възможността да участвам в евротурнирите. Ето, сега сме в групите на Лига Европа. Преди да дойда не познавах изобщо България, но съм много приятно изненадан. Това е една прекрасна, много красива страна, има множество и прекрасни курорти - морски и планински. Идват много скандинавци, турци, германци да почиват тук. Наистина се наслаждавам", каза Аутуори.

"Колкото до Лудогорец, това е страхотен клуб, който е организиран много професионално. Честно казано, нивото му е много по-високо от това на много от грандовете в Бразилия. В момента това е най-силният клуб в България, макар че градът му се намира на 400 километра от столицата София", добави той.

"Имам цели деветима бразилци в състава, един от тях е вратарят Ренан, който играеше в Ботафого и няма как да не го познавате. Имаме няколко българи, румънци, поляци. Щабът е добър също. Но има един проблем. Тъй като имаме много чужденци в състава, страда националният отбор на България. Трудно вече могат да стигнат до отбора от 1994 г., с който взеха бронз на Световното", завърши мениджърът на Лудогорец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА