Last news in Fakti

1 Октомври, 2018 15:29 1 827 1

Тиери Анри става треньор на Барселона?

  • анри-
  • треньор-
  • валверде-
  • барселона

"В Барселона вече започват да се съмняват в треньора Валверде", заяви Жорди Жота

Бившият нападател на Барселона Тиери Анри може изненадващо да се завърне в тима през зимата като треньор. Това обяви агентът Жорди Жота, който коментира слабите резултати на тима в последната седмица, изразяващи се в две равенства и загуба.

"В Барселона вече започват да се съмняват в треньора Валверде. Договорът му не е подновен, а ако слабите резултати продължат, може да бъде освободен предсрочно. Анри е близък до Барса и добър приятел на техническия секретар Ерик Абидал, който със сигурност ще се застъпи за него. Анри няма много опит, но същото можеше да се каже за Хосеп Гуардиола и Луис Енрике. Освен това в съблекалнята го харесват и смятам, че е възможно решение", коментира Жота.

За последно Анри беше помощник в белгийския национален отбор, а сега се спряга за няколко тима в Англия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ежко бежко

    3 0 Отговор
    Дано бъде и добър треньор!