Last news in Fakti

3 Октомври, 2018 01:00 1 258 0

Лампард: Моуриньо ще се справи!

  • лампард-
  • моуриньо-
  • манчестър юнайтед-
  • преодоляване-
  • трудности

"Сигурен съм, че той ще преодолее трудностите", заяви легендата на Челси

Жозе Моуриньо ще преодолее затрудненията и Манчестър Юнайтед отново ще надигне глава, сигурен е бившият халф на Челси и английския национален отбор Франк Лампард. Португалецът и "червените дяволи" започнаха трудно сезона и спечелиха само десет точки в първите си седем мача, което беше немислимо за феновете им в предни години.

Лампард, който игра под ръководството на Моуриньо в Челси, заяви, че съжалява за случващото се с бившия му мениджър.

"Всеки знае за моите впечатления от Моуриньо като мениджър. Той се намира в труден момент, но такива има всеки човек. Включително при мен и останалите мениджъри. Моуриньо е голям човек и ще се справи с тази ситуация. В момента те не печелят мачове, но искат да го правят. Все пак това е Манчестър Юнайтед", каза той.

"Отношенията с футболистите не са лесни. Като мениджър, на теб ти е нужно те да ти вярват. Нужно е правилното послание към тях. Знаех го още от времената ми на терена и се убедих напълно, когато станах мениджър", добави бившият халф на Челси.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА