Last news in Fakti

4 Октомври, 2018 15:30 2 907 7

Тайсън: В момента няма по-добър от Джошуа

  • тайсън-
  • фюри-
  • световен шампион-
  • бокс-
  • джошуа

"Той има необходимите качества да се задържи на върха", заяви легендата

Бившият безспорен шампион в тежка категория Майк Тайсън е на мнение, че британската суперзвезда Антъни Джошуа (22-0, 21 КО) е най-добрият боксьор в дивизията към момента.

Тайсън, който се пенсионира през 2005 година, е останал изключително впечатлен от Джошуа, след като е изгледал няколко от неговите срещи – включително и победата му над Александър Поветкин миналия месец.

"Мисля, че Джошуа сега е номер едно в тежка категория. Той има всички необходими качества, за да остане там", заяви Тайсън.

Преди време "Железния" Майк считаше Тайсън Фюри за най-добрия боксьор в тежка категория, но сега е на мнение, че почти тригодишното му отсъствие от професионалната сцена е променило изцяло положението му в дивизията.

"Тайсън Фюри не се беше боксирал доста дълго време. Мисля, че той все още не е провел достатъчно срещи, за да се опита да се върне на върха. Той трябва да спечели още няколко двубоя", заяви Тайсън.

Майк Тайсън стана най-младият световен шампион в тежка категория през 1986-та година, когато бе на едва 20-годишна възраст и бе абсолютен шампион до изненадващата си загуба от Бъстър Дъглас през 1990 година в Токио.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Guðmundsson

    8 2 Отговор
    Тука Пулев никой не го отразява.
  • 2 Vuicho Vanio

    9 2 Отговор
    Пулев не е заплаха за никой сериозен претендент. Не може да се отрече, че Кобрата е страхотен боксьор -техничен, добре боксира, но му липсва мощ и експлозивност. Издиша основно в физическа издръжливост и защитата му куца доста. Фюри най-вероятно ще загуби от Уайлдър, едва ли е готов за такъв мач. Иначе Циганина е уникален - такова движение по ринга за неговите размери, той просто не може да бъде наранен, прекалено е бърз.

    Коментиран от #5

  • 3 !!!

    10 5 Отговор
    е стига бе! кобра е уникален! само за няколко минути Кличко му показа къде му е мястото!
  • 4 Бокси

    16 0 Отговор
    Пулев вече приключва с бокса,бие се от дъжд на вятър,търси си леки съперници и иска само в България да се боксира, отказа,а не отложи да се бие с Джошуа, което вече е признак на несигурност във собствените възможности.Ако и сега падне от Фюри по добре да приключва с този спорт.
  • 5 Еба ти държавата

    10 3 Отговор

    До коментар #2 от "Vuicho Vanio":

    Пулев няма нито едно предимство -бавен е, не е техничен и не може да понася удари....Изобщо за БГ е велик ,но в световен мащаб е средна работа...
  • 6 Капитана

    1 1 Отговор
    Отново се започна с плюенето по Кубрат Пулев.Досега не е имало български боксьор в тежка категория,който да е оставил някаква следа в този спорт и на дали скоро ще има такъв българин с подобни постижения.Може да не е най добрия но се нарежда сред едни от най добрите боксьори в тежка категория.Проблемът на Пулев е че трябваше да смени отдавна своите промоутъри и ако беше се ориентирал към американските промоутъри,които го канеха да тренира в САЩ то нещата можеха да бъдат в доста по различна светлина.На повечето пишешти тук хора може да не им допада неговия стил на игра или не им допада като личност,типично по български да бъде оплюван,но преди всичко този човек е Българин и поне трябва да му отдадем нужната подкрепа и да му пожелаем успех независимо дали ще е основен претендент срещу Джошуа или ще се изправи срещу друг опонент. Пожелавам победа на Пулев в предстоящия двубой.
  • 7 vasik atanasova

    0 0 Отговор
    ТАКА ГОВОРИ ТАЙСЪН
    ЗАЩОТО ДИОНТЕЙ МУ КАЗА ЧЕ Е ПО ДОБЪР ОТ НЕГО