4 Октомври, 2018 16:57 1 244 1

Обертан: Няма причина да си тръгна от Левски

  • обертан-
  • левски-
  • оставане-
  • договор

"Останаха още няколко неща около новия ми договор", заяви французинът

Звездата на Левски Габриел Обертан получи наградата си за най-добър футболист на 10-ия кръг на Първа лига и разкри ситуацията около преговорите за новия си договор със „сините“. 29-годишният французин беше откровен, че не вижда причина да си тръгва от „Герена“, тъй като отборът се представя добре.

„В преговорите за новия ми договор има някои детайли за изглаждане и се надявам съвсем скоро всичко да приключи. Ситуацията в един клуб е водеща за оставане на играчите. В Левски сега ситуацията е много по-добра, имаме много нови играчи, нов треньор. Рано е да се каже дали ще спечелим нещо в края на сезона, но отборът върви добре и не виждам причина да си тръгвам в такъв случай. Като вкараш гол, отношението на феновете е страхотно. Чувствам любовта им не само докато съм на терена“, Обертан.

„Опитвам се да уча български, знам по-основни неща, мога да поръчвам храна. Що се отнася до видеото, което е на български, чух, че съотборниците ми го повтарят, значи е предизвикало интерес, но се надявам феновете да дойдат в неделя на мача срещу Славия.“

„Публиката на съперника не може да ме притесни. На терена до и да сгреша не се изнервям, защото мисля за следващата ситуация. Единствено мога да се нервирам истински, когато някой се опитва нарочно да ме контузи“, завърши бившият футболист на Манчестър Юнайтед.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА умре

    6 1 Отговор
    Левски шампиони, а Чорбаспор ще падне!