5 Октомври, 2018 18:56 1 797 8

Венци Стефанов: В Левски има един-двама българи

  • стефанов-
  • славия-
  • футболисти-
  • левски

"България ще играе срещу сборен отбор на Европа, Южна Америка и Африка", заяви босът на Славия

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов се надява този път "белите" да имат късмет и да победят Левски в неделя, а не както срещу Ботев (Враца) в последния кръг, когато играчите направиха куп пропуски и загубиха с 0:1. Босът на клуба от "Овча купел" направи и интересно изказване относно това какви състави ще излязат на "Герена".

Относно дуела между двамата треньори Златомир Загорчич и Славиша Стоянович, босът на Славия каза: "Сръбски или български... Едно знам, че България ще играе срещу сборен отбор на Европа, Южна Америка и Африка. Я има един-двама българи в Левски, я няма. Ние ще излезем само с наши момчета. Нашите футболисти са нормални и играят за нормални неща."

"При тях има футболисти, които взимат заплати по 20-30 хиляди евро. Това са коренно различни неща, Обертан, Мобертан, все светила. Но това по никакъв начин не бива да плаши отбора. Играли сме срещу тях, побеждавали сме ги и дано с малко късмет да ги бием пак и да може това, което създаваме, да го вкарваме", добави Стефанов.

"Има и такива мачове като Ботев (Враца), в които губиш. Нищо фатално не се е случило. В края на краищата не може да върнем времето. Но не трябваше да загубим тези три точки в никакъв случай. Имахме десетки положения. Но като не вкараш, има закон - ще ти вкарат", продължи босът на Славия.

"Дано съдията не ни хапе, а да свири по правилата", каза Стефанов преди мача с Левски, който беше поверен на рефера Драгомир Драганов.

"Ако е дал Господ и имаме късмет, може да спечелим. Зщото в този мач с Ботев (Враца) нямахме никакъв късмет. Изтървахме положения, за които бих се обзаложил 1 на 1000, че нито Галин Иванов ще пропусне, нито Мицански, нито Шивача (б.р. - Момчил Цветанов). Опитни футболисти... То не бяха удари, не бяха атаки, не беше чудо. Но като не влиза, не влиза", добави Венци Стефанов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДРОМ

    0 9 Отговор
    балгари и турци поклонете се на новите си господари ромите ние сме шефовете

    Коментиран от #5

  • 2 Guðmundsson

    10 3 Отговор
    Венци свиньо!
  • 3 пеле

    11 1 Отговор
    Чичо Венци,когато накараш Маджо да развърже кесията и ти ще имаш такива играчи,а не Маджо да трупа авоари в Щвейцария!
  • 4 Брат ми

    10 1 Отговор
    Свинята акъл дава?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 баба

    4 1 Отговор
    Левскар съм, но желая успех на българския отбор. Заприличахме на планетата на маймуните.
  • 7 Родопа планина

    3 0 Отговор
    Тоя толуп чака да дойде мача с ЛЕВСКИ и почва да рьси простотии!!!!
  • 8 ал12

    1 0 Отговор
    Тоя търбух защо не е в затвора?