Last news in Fakti

8 Март, 2012 12:56 996 1

Напрежението по оста Евра-Суарес продължава

  • ливърпул-
  • евра-
  • суарес-
  • джонсън-
  • "олд трафорд"-
  • манчестър юнайтед-
  • ръкостискане
Напрежението по оста Евра-Суарес продължава - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Защитникът на Ливърпул Глен Джонсън  стана първият играч на мърсисайдци, който си позволи да коментира инцидента между Луис Суарес и Патрис Евра преди първия съдийски сигнал на мача между "мърсисайдци" и Манчестър Юнайтед. Тогава, преди началото на дербито, двамата не се ръкуваха, което породи напрежение. Като основен виновник за инцидента бе посочен уругваецът, който преди това бе признат за виновен по обвиненията в расизъм по адрес на бранителя на "червените дяволи". Впоследствие Суарес и неговия клуб се извиниха за инцидента. Според Джонсън обаче инициатор на цялата ситуация е Патрис Евра, който хитро е показал, че не желае да се ръкува със Суарес, след което е извъртял ситуацията по коренно противоположен начин.

"Евра беше много хитър на "Олд Трафорд". Защото - не се майтапя - ако искам да стисна ръката на някого, бих я протегнал напред. Но ако ръката ми е долу, почти до мен, това е, защото реално не искам да стисна ръката ви. Луис не се ръкува с Евра, защото ръката му бе отпусната там долу. Какво трябваше да направи? Ще стиснете ли ръката на някого, когато тя е така опусната? Разбира се, че не. Но тъй като и Луис не го направи, след това Евра го дръпна, сякаш искаше да каже: "Погледнете, исках да се ръкувам с него, но той не пожела". Той проследи Луис с поглед, който казваше: "Готово, той ме подмина, сега ще го дръпна…". Евра може би цяла нощ е стоял буден, мислейки как да направи това. Всичко бе толкова абсурдно", твърди Джонсън.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 николай топалов

    0 0 Отговор
    Егати тъпотията, мача го гледах и не беше точно така. Ясно се видя, че Суарес нямаше никакво намерение да се ръкостиска с Евра. а този глен джонсън, може само да си чеше езика.