Last news in Fakti

9 Октомври, 2018 14:31 3 969 4

Бащата на Джокович пак нападна Федерер

  • джокович-
  • баща-
  • нападки-
  • федерер-
  • тенис

"Той е малък човек", заяви Сърджан Джокович

Голям скандал се вихри в тенис средите, след като бащата на Новак Джокович - Сърджан, даде взривоопасно интервю пред местна сръбска телевизия.

В него Джокович - старши нарича швейцареца "малък човек". Тези думи на сърбина не идват като гръм от ясно небе, защото и друг път той си е позволявал да обижда така носителя на рекордните 20 титли от Големия шлем.

Преди години Федерер обвини Новак, че е преувеличил своя травма по време на мач за Купа "Дейвис". Тогава Швейцария печели срещу Сърбия с 4:1.

"Не вярвам в тези травми, сериозно. Не смятам, че има такова нещо," коментира тогава Федерер.

"Тогава казах, че той е голям шампион, но малък човек. Сега мисля същото. Напоследък поведението му се промени и разбра грешката си. Сега дори даваше напътствия на Новак по време на Laver Cup," обясни Сърджан Джокович.

Сърджан разкрива, че Великобритания "на всяка цена" е искала да даде гражданство на Новак и да му осигури възможно най-добрите условия преди години. "Разбира се, че това не е било дилема пред нас. Как е възможно да продадеш душата си за пари? Да бъдеш англичанин? Получихме тази оферта година преди за първи път да успеем да си купим апартамент в Белград. Парите не са всичко, каза още той.

Федерер и Джокович ще се завърнат в игра на "Мастърс 1000" в Шанхай, където швейцарецът ще защитава титлата си. Ноле пък е мотивиран да се представи силно в борбата си за първото място в световната ранглиста с Рафаел Надал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БЪЛГАРКА

    4 2 Отговор
    А малкият Путин( Вучич ) какво мисли по този въпрос? Мноооого сте "големи" човеци, това сърбите, нЕма що....
  • 2 Путин ВВ

    1 2 Отговор
    А ако аз ви предложа гражданство, тогава какво ще каже "татето" Сърджан?
  • 3 ЦСКА умре

    1 0 Отговор
    "Той е" малък човек"" Така Антонио Конте викаше на Жозе Моуриньо. Направо ме върнахте към 2017-та година.
  • 4 Ron

    3 3 Отговор
    V takuv sluchai Nole e malko jalko choveche.