Last news in Fakti

10 Ноември, 2018 15:41 1 451 1

Красен Кралев и Горан Джокович обсъдиха Sofia Open

  • красен кралев-
  • горан джокович-
  • sofia open

Турнирът се организира от компанията Brand plus

Красен Кралев и Горан Джокович обсъдиха Sofia Open - 1

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев проведе работна среща с новия директор на тенис турнира от сериите АТП 250 Sofia Open Горан Джокович.

Кралев, Джокович, президентът на Българската федерация по тенис Стефан Цветков и вицепрезидентът на централата Огнян Илиев обсъдиха детайли около организацията на четвъртото издание на надпреварата. Турнирът се организира от компанията Brand plus, която представлява собственика на седмицата, в която се провежда състезанието в София и Българската федерация по тенис.

Джокович сподели пред Кралев имената на играчите, които са потвърдили участие до момента, като според него българските фенове ще бъдат приятно сюрпризирани и се очаква четвъртото издание на турнира да бъде най-силното до момента.

Горан Джокович е чичо на световния №1 Новак Джокович и дълги години е част от неговия щаб. От 2009 до 2012 г. е директор на турнира Serbia Open. През същия период е и член на турнирния съвет на АТП. От 2015 г. до сега е вицепрезидент на Сръбската тенис федерация. Почетен консул на Сърбия в Княжество Монако. Завършил е икономически науки в Белградския университет.

В 12.00 часа утре (11 ноември) министър Красен Кралев, Горан Джокович, Стефан Цветков и Кай Годхинди – изпълнителен директор на Sofia Open и официален представител на притежателя на правата Dubai Duty Free ще дадат откриваща пресконференция за Sofia Open 2019. Събитието ще се проведе в зала „Опера“ на хотел InterContinental Sofia (Площад „Народно събрание“ №4).

В 13.30 часа утре Горан Джокович ще наблюдава тренировка на млади български тенисисти на Националния тенис център в Борисовата градина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай кратун

    2 0 Отговор
    Горан джокович е еврейско хазарска пасмина.кор.