Last news in Fakti

19 Март, 2012 16:16 993 0

Футболистите на Тотнъм на преглед при кардиолог

  • тотнъм-
  • кардиолог-
  • муамба-
  • колабира-
  • "уайт харт лейн"
Футболистите на Тотнъм на преглед при кардиолог - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Всички футболисти на Тотнъм ще преминат изследвания на сърдечната дейност след ужасния инцидент с халфа на Болтън Фабрис Муамба, който колабира по време на срещата между двата тима от 1/4-финалите на "ФА Къп" и лекарите все още се борят за живота му.

По програма само част от възпитаниците на Хари Реднап е трябвало да минат изследванията при кардиолог, но случилото се през уикенда на "Уайт Харт Лейн" накарало шефовете на клуба да предложат на всички футболисти безплатни прегледи. По всяка вероятност всички играчи на "шпорите" ще си направят такива.

"Не ме учудва желанието на момчетата да бъдат прегледани. Можете да си представите през какво са преминали, наблюдавайки тази ситуация. Това са млади мъже в най-силните години от живота им. Намират се в отлична физическа форма и вероятно се чувстват непобедими. Но когато видят свой колега в такова състояние, вероятно е било истински шок за тях", коментира кардиологът Санджай Шарма, който ще направи прегледите на футболистите на Тотнъм.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА