Last news in Fakti

20 Ноември, 2018 12:35 1 006 1

Бодуров: Трябва да играем повече футбол

  • бодуров-
  • футбол-
  • стил-
  • лига на нациите-
  • българия-
  • словения

"Всеки път казваме, че сме готови за класиране и всеки път не става", заяви защитникът

Защитникът на националния ни тим по футбол Николай Бодуров каза след равенството 1:1 със Словения в последния и за двата тим от Лигата на нациите, че отборът да вдигне нивото и да играе повече футбол, за да се класира на голям форум.

“Започнахме добре в групата, но последните мачове не успяхме да ги изиграем както трябва и не победихме. Всички предпочитат по-грозна игра, но да е победа. Днес за победата не ни достигна един гол. Себераздаване и желание има, но трябва да започнем да играем и повече футбол. Последните два мача създадохме много положения, но не ги вкарахме и не победихме. Трябва да си вярваме повече и ще се получат нещата“, сподели бранителят.

„Готови сме за квалификациите, но всеки път сме готови и все не можем да се класираме. Трябва да вдигнем нивото. Иначе ще си кретаме втори-трети”, добави Бодуров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 боцмана

    3 0 Отговор
    Ами играйте , кой ви пречи , ама май е по хубаво по чалготеките и баровете , там сте най добри.